Bankospil 29. september AFLYST
På grund af de seneste smittetal i Ishøj og regeringens henstilling om at begrænse social kontakt, aflyses bankospillet den 29. september. Vi håber, at vi snart får normale tilstande igen.


Parkering 19. - 20. september
Da det grønne udvalg og en gruppe medlemmer skal klippe fælleshække i weekenden 19.-20 september, skal vi hermed bede alle om at undgå at parkere på de p-pladser der ligger op til fælleshækkene i denne weekend.


BANKOSPIL

Grundet ferie er bankospillet rykket fra 25. august til 1. september.
Vi starter som sædvanlig kl. 19.00 og dørene åbnes ca. 17.30. 
Vi holder afstand, og har håndsprit til rådighed. Der vil ikke kunne bestilles mad, men det er OK at medbringe sin egen mad. Øl og vand kan købes.

Adgang til hjemmesiden
For at kunne komme ind på vores hjemmeside skal I gå på https://ishoejgaard.probo.dk/ og KUN FØRSTE gang logge ind på fælles login med koden gulerodfiskabrikos hvorefter I laver jeres egen adgangslogin med jeres mailadresse som brugernavn, og en kode I selv finder på.
Herefter vil I få mail/sms om nyheder, aktiviteter mv., når bestyrelsen eller medlemmer har slået noget op på hjemmesiden. 
I kan selv vælge hvorledes I ønsker at modtage nyhederne, ved at gå ind under jeres profil og notifikationer.
Ved spørgsmål skriv til info@ishoejgaard.dk eller kom op i vores kontortid. 1. lørdag i måneden. Fra oktober til og med marts imellem kl. 10 og 11, og fra april til og med september imellem kl. 11.00 og 12.00.


Medlemsundersøgelse - Kolonihaveforbundet
Kolonihaveforbundet er ved at gøre klar til en stor medlemsundersøgelse, og har bedt os om at være behjælpelig med at alle medlemmer får opdateres der medlemsoplysninger.  Se nedenstående tekst og hjælpevideo for at opdatere. 

Videoguide: 
Log ind på denne nyhed (og video)  Videoen forklarer, hvordan man logger på Dialognet og tilgår Foreningsportalen, så man kan opdatere sin mailadresse og/eller adgangskode. 

Medlemsnummer:
Vi er klar over, at mange ikke kender til deres medlemsnummer og derfor fortæller vi, i slutningen af videoen, hvordan man kan finde det. 


Information om fremtidige aktiviteter
Landet er nu lukket helt af som følge af Corona-virus, og vi følger også myndighedernes anvisninger.
Det betyder, foreløbig følgende 
Bankospil tirsdag 31. marts - AFLYST 
Kontortid 4. april 10.00-11.00 - denne dato fastholdes indtil videre  
Fællesarbejde 4. april - flyttes til 18. april der udsendes særskilt meddelelse om sæsonens fællesarbejde  
Generalforsamling 16. april - denne dato fastholdes indtil videre, indkaldelse sendes i separat mail i løbet af et par uger.

Brug kloakken rigtigt

Vi har igen været nødt til at have kloakfirmaet ude for at spule en tilstoppet kloak. Der er stadig lejere der ikke kan finde ud af, at vatpinde, klude, bind med mere skal i affaldspanden og ikke i toilettet. Vi vil indtrængende bede jer alle om at være påpasselige med ikke at bruge toilettet som affaldsspand.