Kontortid lørdag den 2. februar flyttes til lørdag den 9. februar
Et sammenfald af uheldige omstændigheder gør, at vi desværre er nødsaget til at flytte kontortiden fra lørdag den 2. februar til lørdag den 9. februar. Åbningstiden er fra 10.00 til 11.00.


Skrald på stier og veje
Der er desværre et stigende problem med skrald på stier og veje i området. Der skal derfor lyde en opfordring til at lade være med at smide plast, papemballage og pizzabakker m.m. på vores stier. Der er også en del affald som sandsynligvis stammer fra byggerier, og også her skal der lyde en opfordring til at sikre, at plast, pap og anden emballage flyver rundt i området.
Tag gerne en plastsæk med når du alligevel går tur, og saml lidt affald sammen. På den måde kan vi måske holde svineriet nede.

Opdatering af vandappen
I sidste uge blev programmet der styrer vandappen opdateret.  Det har desværre medført at ind imellem er data der ikke kan aflæses på appen.  Kamstrup arbejder på problemet, og forventer at det er løst i løbet af et par dage.
Det er kun appen der er påvirket af denne fejl.


Vandapp og gæsteparkeringskort
Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og rigtig mange er flyttet hjem for vinteren. Vi vil derfor gøre lidt reklame for vores app til selvkontrol med vandforbruget i haven. Hvis du får en frostsprængning, eller en utæthed i din vandforsyning, man du nemt opdage det selv, inden skaden bliver for stor. Du kan installere appen på din telefon eller tablet, og den koster 40 kr. pr. år. Beløbet vil blive opkrævet sammen med havelejen i april. Hvis du tilvælger appen nu, så kan du have den for 15 kr. for perioden frem til april 19. Du skal bare sende information om navn, havelod, mailadresse og telefonnr. til info@ishoejgaard.dk og skriv vandapp i emnefeltet. Så vil du i løbet af ganske få dage få tilsendt kodeord og information om installation af appen.

Som sagt nærmer vinteren sig med hastige skridt, og bestyrelsen er ikke så let at træffe på kontoret som om sommeren. Der er dog stadig et behov for at få udleveret gæsteparkeringskort, og det vil være en stor hjælp hvis vi kan lægge kortene i postkasserne. Imidlertid er der en del lejere der mangler nøgle til postkassen, og vi vil anbefale, at man får lavet en nøgle til postkassen. Husk at nøglen er udelukkende jeres, bestyrelsen har ikke nogen kopi af postkassenøglerne.


STORT JULEBANKO DEN 4. DECEMBER
Tirsdag den 4. december kl. 19.00 spiller vi årets og sæsonens sidste bankospil i Fælleshuset.

Prisen er som sædvanlig kr. 15,- pr. plade og lotteriet sælges med 5 numre for kr. 20.-
Vi spiller om kød som vi plejer, og på hele pladen kan man vinde en and eller en hel flæskesteg. På vores store julelotteri, vil der være mulighed for at vinde spiritus, shots, vin, chokolade, kaffe og lignende lækre ting.
Vi trækker også lod på kontrolkuponerne om 8 lækre julekurve. Derudover har vi 2 ekstra overraskelsesspil med meget fine præmier.
I anledningen af julen kan der bestilles juleplatter i forskellige størrelser:
Platte 1 – 50 kr.: Æg med rejer, Fiskefilet og Flæskesteg
Platte 2 – 60 kr.: Som platte 1 + mørbrad
Platte 3 – 70 kr.: Som platte 2 + lun leverpostej m/champignon og bacon
Platte 4 – 80 kr.: Som platte 3 + laks

 Hvis du vil spise med, skal du sende din bestilling til info@ishoejgaard.dk og skrive julebanko i emnefeltet. Bestillingen skal være indsendt senest tirsdag den 27. november kl. 12.00
Øl og vand kan købes til 10 kr. pr. stk. En flaske vin koster kr. 75,-
Der er allerede mange der har forudbestilt siddepladser og juleplatte, og da vi kun har plads til 120 personer, vil det være en god ide, også at bestille siddepladser hvis du vil være sikker på at få en plads. Du kan godt spille med, selv om du ikke skal spise.


Biler uden nummerplader
Der henstår igen en del biler og trailere uden nummerplader, på flere af vores parkeringspladser. Disse køretøjer vil, for ejers regning, blive afhentet af Politiet indenfor en overskuelig fremtid.

Invitation til kreativ klub
Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at starte en kreativ klub her i haveforeningen.
Der er allerede 5-6 personer, som gerne vil være med.
Hvad menes der med kreativ klub:
Det er et uforpligtende fællesskab for alle os, der kan lide at hækle, strikke, brodere, sy, male mm. Vi kan hygge os sammen, lære af hinanden, mens vi drikker vores medbragte kaffe/te. Jeg tænker, at vi kan mødes 1-2 gange om måneden, alt efter hvad der er stemning for. Klubben er ikke i gang endnu, alle er velkomne. Mød op den 15. november, kl. 18.00 i fælleshuset, så snakker vi om, hvilken form vi ønsker klubben skal have. Jeg glæder mig til at se jer alle og håber, at det bliver en succes. Der er ingen tilmelding, men du må meget gerne sende mig en mail, hvis du møder op denne dag, så har jeg en idé om, hvor mange vi bliver. Min mailadresse er lene.honore@gmail.com

Venlige hilsner
Lene Honoré
Kornblomststien 23


Dræning af overfladevand
Der er nu indgået kontrakt med Stengel Entreprise om arbejdet med nye dræn, for at afhjælpe problemet med overfladevand på stier og parkeringspladser.  Arbejdet er så småt ved at gå i gang, og forventes færdigt inden udgangen af januar 19.
Der vil helt sikkert komme gener for lejerne i det berørte område, men vi håber, at I vil tage jer pænt af håndværkerne, der udelukkende arbejder for at forbedre adgangsforholdene.
Der vil blive arbejdet på parkeringspladsen fra Klokkeblomststien 40 til Paradis Alle 39  og fra Paradis Alle 42 til Kornblomststien 8.  Derudover vil der bliver arbejdet på alle de stier der går mod syd fra de pågældende parkeringspladser. Vi ved ikke hvor de starter og hvor de slutter, men vi beder jer om at tage hensyn til håndværkerne og være tålmodige.