Så er vi klar til at tilbyde trådløst fibernet til vores medlemmer. Systemet går i luften den 1. juni, men i perioden frem til 1. juni, skal de enkelte brugere have installeret modtagerantenne og måske også lavet en installation i huset.  HUSK, at der ikke skal graves kabler ned.

Du skal følge dette link for at registrere dig som bruger. https://www.vian-it.dk/ishoejgaard
Der står kr. 99 under alle 3 hastigheder. Det er prisen for oprettelsen som er ens for alle hastigheder. Når du har valgt hastighed, så tryk på gå til kassen.  Herefter kommer du ind i oprettelsesbilledet.  Udfyld alle felterne med dine egne oplysninger.   I feltet "virksomhedens navn" er det vigtigt at du skriver ISHØJGÅRD.  

 Adressefeltet skal udfyldes med din adresse i foreningen. fx. Paradis Alle 26.   Se det vedhæftede eksempel hvis du er i tvivl.

Det er enkelt og let at tilmelde sig.


Priserne vil være som følger:
20/20 mbit 119 kr. pr. måned
50/50 mbit 149 kr. pr. måned
100/100 mbit 199 kr. pr. måned
Oprettelse 99 kr. (engangsbeløb) - obligatorisk
Tilvalg af wifi accesspunkt indendørs 600 kr. (engangsbeløb hvis man ikke har en forbindelse gravet ind til huset)  Bemærk at der ikke skal graves, da det hele er trådløst.


Har du spørgsmål vedr. det trådløse internet, kan du kontakte Vian-it på telefon: 70 60 15 74  eller e-mail: kundeservice@vian-it.dk